Jesienno-zimowa edycja Fash Food Booka w sprzedaży!

przez Eliza Wydrych

21 października, w moje 29 urodziny wypuściłam w świat drugiego Fash Food Booka. Pomysł na drugą, jesienno-zimową wersję zrodził się w mojej głowie jakieś 7 tygodni temu.   Zakasałam rękawy i zabrałam się za tworzenie przepisów, które bazują na sezonowych i łatwo dostępnych produktach.

Nie macie pojęcia, jak bardzo jestem szczęśliwa, że moje pichcenie tak przypadło Wam do gustu. Jestem też wdzięczna, że mi zaufaliście! Pierwszy e-book (na dzień 24 października 2018) sprzedał się w liczbie 5800 egzemplarzy. Nawet w najśmielszych snach nie zakładałam takiego wyniku! Zwłaszcza że wszyscy ostrzegali mnie, że w Polsce e-booki sprzedają się kiepsko, że liczy się tylko papier.

Kolejny dowód na to, że warto działać zgodnie ze swoją intuicją, być wytrwałym i skutecznie dążyć do wyznaczonego celu.

Jesienno-zimowa edycja

Mijają dokładnie dwa dni od premiery Jesienno-Zimowego Fash Food Booka. Sprzedało się już ponad 1500 egzemplarzy! Nie spodziewałam się takiego wyniku! Nie w ciągu dwóch pierwszych dni!!

W jesienno-zimowym Fash Food Booku znajdziecie 85 semiwegetariańskich przepisów. Oprócz podstawowych receptur są też przepisy na jesienno-zimowe napoje, przetwory, śniadania, obiady, przekąski i słodkości.

Tylko dwa przepisy są z rybą i sześć z serem (który można pominąć). Reszta to przepisy wegańskie i bezglutenowe.

Jestem z niego na maksa dumna. Jest większy, doskonalszy i lepszy od swojego poprzednika. I to nie są moje słowa! Cytuję recenzję posiadaczy nowego ebooka 🙂

Semiwegetarianizm wciąż jest mi bliski, ale w tym eBooku ogromną większość stanową przepisy wegańskie. Małymi kroczkami zmierzam ku zielonej stronie mocy 🙂

Rzućcie okiem na spis treści

#fashfoodbook

W poprzednim e-booku zachęcałam Was do wrzucania na Instagramie zdjęć dań z hashtagiem #fashfoodbook. Wyobrażacie sobie, że znajduje się tam już ponad 700 zdjęć!? 700 przepięknych zdjęć dań z moich kulinarnych książek! Nie przestaje mnie to cieszyć i zaskakiwać.

Rzućcie na niego okiem, zrozumiecie, z czego wynika mój zachwyt!

Przykładowe przepisy w ebooku

 

Macie już swojego fash food booka? Dajcie znać jak wrażenia 🙂

ZOBACZ TAKŻE

16 komentarzy

Szyciownik 23 października, 2018 - 7:00 pm

Cześć,
Co prawda jestem mięsna, ale te zdjęcia wyglądają mega apetycznie!
Pozdrawiam,
Kasia

Odpowiedz
Alina 23 października, 2018 - 7:07 pm

Mam nietypowe może pytanie: czy większość przepisów zawiera warzywa i owoce surowe czy poddane obróbce termicznej? Mam takie kombi alergii, że surowe mogę jeść sałaty i ogórka zielonego 😡 i baaaardzo ciężko znaleźć mi wege przepisy dla mnie, tzn pojedyncze tak, ale jak są już zebrane w książce, to okazuje się, że zjeść mogę tylko kilka procent z proponowanych dań…

Odpowiedz
Agnieszka 23 października, 2018 - 7:44 pm

Gratuluję drugiej publikacji! Czy mogłabyś zdradzić jaki procent przepisów wymaga piekarnika? Obecnie wynajmuje mieszkanie, z maleńką kuchnią bez miejsca na takie przywileje.
Z góry dziękuję!

Odpowiedz
Kika 23 października, 2018 - 9:12 pm

Mam i nie zawaham się go użyć 🙂

Odpowiedz
Zuznn 23 października, 2018 - 9:15 pm

Ja dziś zrobiłam już falafele i zupę z pieczonych warzyw z chipsami!!! Mąż zachwycony

Odpowiedz
Magda 23 października, 2018 - 9:30 pm

Cóż można powiedzieć – dziękuję za stworzenie tego cuda. Od prawie 2 miesięcy nie jem mięsa i jak tylko zaglądam do Twoich przepisów wiem, że to była dobra decyzja.
Bekonem z kokosa zajadam sie codziennie, właściwie traktuje to jak zdrowe chipsy 🙂
Teraz będzie hitem falafel! Jutro działam.
Jedna tylko rzecz to mały minus – brakuje mi odnośników ze spisu treści na konkretne strony. Czesem chce coś szybko wyszukać i byłoby to dużym ułatwieniem jeśli jednym kliknięciem znajdziemy sie na danym przepisie.
Ściskam

Odpowiedz
Ewela 23 października, 2018 - 10:49 pm

Mam pierwszego i drugiego na pewno też kupie, dzięki za te super zniżkę

Odpowiedz
Ewa Macherowska 24 października, 2018 - 11:20 am

Gratuluję kochana! :)))

Odpowiedz
karolina 24 października, 2018 - 3:57 pm

Fash, masz literówke w spiesie tresci – sosem chrzanowym 😉 kolejny ebook bedzie u mnie soon 😀

Odpowiedz
Edyta 25 października, 2018 - 7:36 am

Niedługo mam urodziny, więc muszę się uśmiechnąć do mojego ukochanego o tę książkę 🙂

Odpowiedz
Anna 25 października, 2018 - 10:40 am

Elizaa, opublikujesz na blogu kilka przepisów 'na spróbowanie’ tak jak w przypadku pierwszego? 🙂

Odpowiedz
Agnieszka 25 października, 2018 - 1:05 pm

Eliza, okładka jest przepiękna! A spis treści taki pyszny ? życzę sukcesu ???

Odpowiedz
Ola 25 października, 2018 - 8:49 pm

Kupiłam pierwszego i drugiego. Z drugiego zrobiłam na razie tylko puree z dyni, ale odkrycie że można dodać je do kawy było bezcenne. Pychotka.

Odpowiedz
Jak ukryć boczki 25 października, 2018 - 9:01 pm

Zapowiada się świetnie, bardzo ładnie to wygląda 🙂 „Ktoś” się napracował 😉

Odpowiedz
Magda 26 października, 2018 - 8:53 am

Spis treści genialny, więc zamówione!

Odpowiedz
Jagoda Banasik 26 października, 2018 - 2:03 pm

Nie dość, że zdjęcia takie piękne to jeszcze te przepisy!!! Mam nadzieję, że materiał posłuży mi nie tylko w sezonie jesienno-zimowym 🙂

Odpowiedz

Dodaj komentarz