Jesienno-zimowa edycja Fash Food Booka w sprzedaży!

21 października, w moje 29 urodziny wypuściłam w świat drugiego Fash Food Booka. Pomysł na drugą, jesienno-zimową wersję zrodził się w mojej głowie jakieś 7 tygodni temu.   Zakasałam rękawy i zabrałam się za tworzenie przepisów, które bazują na sezonowych i łatwo dostępnych produktach.

Nie macie pojęcia, jak bardzo jestem szczęśliwa, że moje pichcenie tak przypadło Wam do gustu. Jestem też wdzięczna, że mi zaufaliście! Pierwszy e-book (na dzień 24 października 2018) sprzedał się w liczbie 5800 egzemplarzy. Nawet w najśmielszych snach nie zakładałam takiego wyniku! Zwłaszcza że wszyscy ostrzegali mnie, że w Polsce e-booki sprzedają się kiepsko, że liczy się tylko papier.

Kolejny dowód na to, że warto działać zgodnie ze swoją intuicją, być wytrwałym i skutecznie dążyć do wyznaczonego celu.

Jesienno-zimowa edycja

Mijają dokładnie dwa dni od premiery Jesienno-Zimowego Fash Food Booka. Sprzedało się już ponad 1500 egzemplarzy! Nie spodziewałam się takiego wyniku! Nie w ciągu dwóch pierwszych dni!!

W jesienno-zimowym Fash Food Booku znajdziecie 85 semiwegetariańskich przepisów. Oprócz podstawowych receptur są też przepisy na jesienno-zimowe napoje, przetwory, śniadania, obiady, przekąski i słodkości.

Tylko dwa przepisy są z rybą i sześć z serem (który można pominąć). Reszta to przepisy wegańskie i bezglutenowe.

Jestem z niego na maksa dumna. Jest większy, doskonalszy i lepszy od swojego poprzednika. I to nie są moje słowa! Cytuję recenzję posiadaczy nowego ebooka 🙂

Semiwegetarianizm wciąż jest mi bliski, ale w tym eBooku ogromną większość stanową przepisy wegańskie. Małymi kroczkami zmierzam ku zielonej stronie mocy 🙂

Rzućcie okiem na spis treści

#fashfoodbook

W poprzednim e-booku zachęcałam Was do wrzucania na Instagramie zdjęć dań z hashtagiem #fashfoodbook. Wyobrażacie sobie, że znajduje się tam już ponad 700 zdjęć!? 700 przepięknych zdjęć dań z moich kulinarnych książek! Nie przestaje mnie to cieszyć i zaskakiwać.

Rzućcie na niego okiem, zrozumiecie, z czego wynika mój zachwyt!

Przykładowe przepisy w ebooku

Zniżka

Każdy posiadacz pierwszego ebooka otrzyma zniżkę na drugiego. Wystarczy przy realizacji zamówienia podać kod: fash45zs2 i wpisać tego samego maila, którego podało się podczas zakupy pierwszego ebooka. Jeśli poprzednio wpisaliście błędnego maila skontaktujcie się ze mną eliza.wydrych(małpa)gmail.com

Przez pierwszy tydzień od premiery (21.10.2018-28.10.2018) zniżka będzie wynosiła 15%
Przez kolejne 3 tygodnie (29.10.2018-18.11.2018) zniżka będzie wynosiła 10%
A po tym czasie (19.11.2018-….) zniżka będzie wynosiła 4%

Macie już swojego fash food booka? Dajcie znać jak wrażenia 🙂

[Głosów:1    Ocena: 5/5]
16 komentarzy
  1. Mam nietypowe może pytanie: czy większość przepisów zawiera warzywa i owoce surowe czy poddane obróbce termicznej? Mam takie kombi alergii, że surowe mogę jeść sałaty i ogórka zielonego 😡 i baaaardzo ciężko znaleźć mi wege przepisy dla mnie, tzn pojedyncze tak, ale jak są już zebrane w książce, to okazuje się, że zjeść mogę tylko kilka procent z proponowanych dań…

  2. Gratuluję drugiej publikacji! Czy mogłabyś zdradzić jaki procent przepisów wymaga piekarnika? Obecnie wynajmuje mieszkanie, z maleńką kuchnią bez miejsca na takie przywileje.
    Z góry dziękuję!

  3. Cóż można powiedzieć – dziękuję za stworzenie tego cuda. Od prawie 2 miesięcy nie jem mięsa i jak tylko zaglądam do Twoich przepisów wiem, że to była dobra decyzja.
    Bekonem z kokosa zajadam sie codziennie, właściwie traktuje to jak zdrowe chipsy 🙂
    Teraz będzie hitem falafel! Jutro działam.
    Jedna tylko rzecz to mały minus – brakuje mi odnośników ze spisu treści na konkretne strony. Czesem chce coś szybko wyszukać i byłoby to dużym ułatwieniem jeśli jednym kliknięciem znajdziemy sie na danym przepisie.
    Ściskam

  4. Kupiłam pierwszego i drugiego. Z drugiego zrobiłam na razie tylko puree z dyni, ale odkrycie że można dodać je do kawy było bezcenne. Pychotka.

Okno komenatrzy

Email nie bedzie widoczny.